Over Hij van Ibiza

big_26039936_0_1024-680Hij van Ibiza is uw Personal Assistant in het onroerend goed en commercieel vastgoed op Ibiza. Hij van Ibiza heeft een portefeuille met diverse koop objecten. Door het vermogen om op deze onroerend- en vastgoed markt op Ibiza snel te reageren en daarnaast het opgebouwde netwerk te gebruiken, kan Hij van Ibiza u ook regelmatig buitenkansjes aanbieden.

Hij van Ibiza werkt “a la carte”. U kunt aangeven wat u zoekt en vervolgens gaat Hij van Ibiza daarmee aan de slag. De ervaring leert dat deze werkwijze veel tijdwinst oplevert, omdat u hierdoor alleen objecten bezichtigt die geheel aan uw omschrijving voldoen.

Hij van Ibiza heeft objecten zoals opknappers, appartementen, duplexwoningen, villas en fincas in alle prijsklassen. In comercieel vastgoed heeft Hij van Ibiza restaurants, hotels, winkelpanden en beachclubs in de verkoop.

Hij van Ibiza werkt samen met het internationale advocatenkantoor De la Fuente & Martin Alonso Advocaten met kantoren in Madrid, Malaga en Rotterdam. Voor meer informatie zie de Partners pagina op deze website.

Heeft u vragen of bent u op zoek naar een specifiek object op Ibiza, neem dan gerust contact op.

Hij van Ibiza helpt u graag.