Partners

delafuenteDe la Fuente & Martín Alonso Abogados is een internationaal advocatenkantoor met Nederlandse en Spaanse advocaten. Met kantoren in Madrid, Malaga en Rotterdam. Deze advocaten zijn o.a. gespecialiseerd in het vastgoedrecht en adviseren u bij de koop en verkoop van onroerend goed in Ibiza. Onder leiding van de heer Eliseo de la Fuente, heeft het team van advocaten in de afgelopen 20 jaar vele succesvolle transacties begeleid in Ibiza.

Gedurende het gehele (ver)kooptraject van onroerend goed voorzien de advocaten u van advies en begeleiding. Hierbij kunt u denken aan de bestudering van de geldende nationale en lokale voorschriften inzake de ruimtelijke ordening die van toepassing zijn op het desbetreffend object, het opstellen van de benodigde onderhandse en notariële documenten, adviseren over de meest gunstige juridische en financiële structuur van de transactie, het beheer en verzorging van de betalingen, fiscaal advies, etc.

Onder de clientèle van De la Fuente & Martín Alonso bevinden zich o.a. particulieren, projectontwikkelaars, bouw- en vastgoedconcerns, internationale fondsen en financiële instellingen. Naast de werkzaamheden op het gebied van onroerend goed, vertegenwoordigen de advocaten van De la Fuente & Martín Alonso ook ondernemingen in diverse zakelijke transacties op het gebied van horeca-, toerisme en entertainment. Door de jarenlange ervaring beschikt De la Fuente & Martín Alonso over een breed en zeer exclusief netwerk van contacten in Ibiza. Indien nodig, kunnen de advocaten van De la Fuente & Martín Alonso de belangen van hun cliënt ook in rechte behartigen ten overstaan van bevoegde gerechtelijke instanties.